CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Aktuality Kvalitní vodové barvy pro děti zn. Faber-Castell

Aktuality

Kvalitní vodové barvy pro děti zn. Faber-Castell

Znáte vodové barvy Connector od značky Faber-Castell? Mají syté, zářivé barvy a díky vychytanému balení se dají jednotlivě vyjmout a poskládat. Spojování bločků děti osloví svou hravostí při trénování barev. Hodit se mohou do školy i na doma. Koupíte je pouze na naší pražské prodejně v sadě nebo kusově. Řadu vodových barev Connector můžete rozšířit o popisovače Connector.

V sadě najdete 12 zářivých odstínů, bílou krycí barvu a měkký štětec. Vrchní díl soupravy můžete použít jako paletu. Mají syté barvy, které se dají jednotlivě vyjmout a libovolně skládat. Pro doplnění můžete koupit náhradní bločky v kusovém prodeji. Vybrat lze z 24 odstínů.

Vodové barvy jsou vhodné pro různé kreativní techniky a rozvoj dětské představivosti. Dají se kombinovat s dalšími kreativními potřebami.

Popisovače (fixy) Connector umožňují rozvíjet dětskou kreativitu a motoriku díky různým technikám jako je šrafování, tečkování nebo vlnkování. Mají syté barvy a spojovací klipy lze libovolně spojovat a vytvářet různé tvary. Jsou vypratelné témeř ze všech textilií.

Koupíte je v sadě po 33 kusech v atraktivním plechovém balení nebo v sadě po 12 kusech.

Zdroj fotografií - oficiální stránky firmy Faber-Castell.

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (28.2 + 24.7) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru