CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Aktuality Sady na výrobu šumivek do koupele

Aktuality

Sady na výrobu šumivek do koupele

Nabídka naší pražské prodejny je částečně odlišná od toho, co najdete na e-shopu. Mnozí zákazníci si oblíbily sady na výrobu šumivých bomb do koupele. Sady prodáváme ve dvou variantách. Doplňují tak nabídku mýdlových hmot a sad na výrobu mýdla hned vedle potřeb pro výrobu svíček. Všechny tři zmíněné potřeby jsou tou pravou volbou k výrobě hand made dárků.

Sety na výrobu šumivek nabízíme ve dvou velikostech. Větší sada je balená v kartonové krabičce, kterou zákazníci rádi volí jako dárek. Menší balení je vhodné jako finančně nenáročná zábava, kterou hravě zvládnout i menší děti. Sady se doporučují již od čtyř let.

Balení obsahuje vše potřebné pro výrobu včetně jedné plastové formičky a srozumitelného návodu, který vás vede krok za krokem. Všechny suroviny jsou potravinářského původu. Z malé sady vyrobíte zhruba 15 ks šumivek podle velikosti formičky, z velké až 30 kusů.

K výrobě šumivek potřebujete formičky, proto vyberte z nabídky menších forem z plastu. Vyzkoušet můžete i pružnou plastovou formu s motivy srdíček (K3PTA425), kterou využijete například i pro odlévání z hmoty Reliefco.


Pokud vás láká domácí výroba kosmetiky, nepřehlédněte sady na výrobu mýdel. Jsou dobrou volbou do začátku, protože obsahují vše potřebné od mýdlové hmoty, formičky až po vůni a barvivo. Sady koupíte pouze na pražské prodejně, na e-shopu vyberte z jednotlivých komponent zde.

Oblíbené jsou i potřeby pro výrobu svíček ze včelích pláství, parafínu nebo gelu. Inspirujte se obrázky hotových výrobků nebo návodem na dekorování dřevěných svícnů horkým embosováním. Na pražské prodejně je k dostání mimo jiné i bavlněný knot prodávaný za 8,- Kč za 1 metr

Pozn. Na této stránce jsou použity produktové fotografie dodavatele.

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (5.1 + 16.2) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru