CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Akce Výzdoba dětské hematologie v Motole 2. 12. 2020

Akce

Výzdoba dětské hematologie v Motole 2. 12. 2020

Letošní tvoření pro Motol bylo již sedmé v řadě a společně jsme udělali radost vánoční výzdobou na dětské onkologii - transplantační jednotce kostní dřeně a ambulanci dětské hematologie v Praze.

Tvoření ozdob pro Motol jsme vyhlásili tradičně v říjnu. Měli jsme trochu obavy, že karanténa, nouzový stav a další okolnosti, které nám letos zabránily ve shromažďování a dětem chodit do školy - že to vše naše tvoření pro děti ohrozí. Ale k naší velké radosti byl opak pravdou. Vyrobili jste tolik ozdob, že jsme vyzdobili všechna oddělení a ještě nám ozdoby zbyly pro další místa v nemocnici. Zapojily se nejen školy a družiny, které měly online výuku a paní učitelky zadaly tvoření ozdob jako domácí práci, ale zúčastnily se i domovy seniorů, diagnostické ústavy, DDM a spousta jednotlivců a my jsme za to moc rádi. I v této těžké době jste nám pomohli radost v Motole udělat a kdybyste viděli ta rozzářená očka dětí i zdravotních sestřiček, tak to je k nezaplacení. Všichni jste tvořili s láskou a pro radost a všechny ozdoby byly nádherné. DĚKUJEME!!!

Děkujeme všem, kdo se naší akce pro Motol zúčastnili. Chtěli bychom také poděkovat paní doktorce Marii Choniawkové za spolupráci při organizaci celé akce.  

Naše spolupráce s dětským oddělením je celoroční, navštěvujeme děti několikrát do roka a společně tvoříme, aby jim ten čas v nemocnici lépe utíkal. Podporujeme www.donor.cz.

V naší fotogalerii se můžete podívat, jak výzdoba vypadala. 

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (1.5 + 32.9) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru