CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Scrapbook Album na vzpomínky dětská oslava

Scrapbook

Album na vzpomínky dětská oslava

Kde máte své fotografie? Většinou jsou uloženy v mobilu nebo v počítači a málokdy se k nim vrátíte. Vytiskněte si fotky a vytvořte si album na vzpomínky, které si budete rádi prohlížet, nebo ho i rádi ukážete svým známým.

Ničeho se nebojte a pojďte do toho. Je to jednodušší, než to vypadá. To nejdůležitější, co budete potřebovat, je album. Pro rodinné album se hodí velký rozměr alba 30 x 30 cm se stránkami v černé barvě. Tato barva doslova rozsvítí všechny ostatní barvy a fotky, které použijete.

Album na vzpomínky tmavě modré s černými listy.

Materiál a pomůcky

Postup

1. Čtvercové album s kroužkovou vazbou ve velikosti 30 x 30 cm je vhodné pro větší množství fotografií. Nechejte si vytisknout fotky nebo, si je vytiskněte sami přímo na místě ve fotoautomatech, kde se dají tisknout i koláže nebo různé velikosti fotek. Album pak bude pestřejší.

2. Na vytvoření alba nepotřebujete žádné zvláštní dekorace ani pomůcky, vystačíte si se samolepkami. Inspirujte se naším návodem a zapojte vlastní fantazii.

Samolepky - vše, co potřebujete, si můžete napsat nebo nakreslit ručně. Pokud si nevěříte a myslíte si, že se vám to, co napíšete, nebude líbit, použijte samolepky. Motivy si vyberte k druhu alba, které děláte. Samolepky s texty a obrázky doplňte o písmenkové samolepky na nápisy.

Hezky vypadají jednoduché zlaté samolepky s proužky a kolečky. Zlatá barva na černém podkladu vynikne a fotkám z oslavy dodá slavnostní nádech.

3.  Dekorování alba je jednoduché. Lepit potřebujete jen fotografie nebo papír, pokud se rozhodnete, že jej do alba použijete, a lze zvolit několik druhů lepidel. Vhodné je použít lepidlo s označením acid free (bez kyselin), aby se nepoškodily fotografie.

Oboustranně lepicí páska - zjednodušeně řečeno je to proužek lepidla na papírovém nosiči. Lepí velmi dobře, jsou i silně lepicí pásky pro pevnější nebo namáhaný spoj.

Lepidlo v tyčince - jeho výhodou je, že téměř neobsahuje vodu a rychle a spolehlivě lepí jak fotky, tak vše ostatní.

Lepidlo v rolleru - má jednoduché použití, dobře drží a je možné dokupovat náplně.

Fotorůžky - samolepicí rohy, pokud nechcete fotky lepit přímo do alba. Použijte klasické fotorůžky, jsou transparentní, nebudou v albu téměř vidět.

Fotky z oslavy nebo jiné rodinné události budou v albu krásnou vzpomínkou, ke které se budete rádi vracet.

Tvořte s námi.

Pro Davonu
Iriska Vohlídková

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (33.5 + 16.0) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru