CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Speciální techniky Dračí rámeček s vločkami

Speciální techniky

Dračí rámeček s vločkami

Jaký dárek pro kluka? Hledáte inspiraci? Drak je skvělá volba a na dřevěném rámečku s vločkami, které vypadají jako korek, bude zdobit každý klučičí pokojíček.

Materiál a pomůcky

Postup

Využijte nabídku jedno balení vloček + zdarma 1l PVA lepidla

1. Nejdříve si vyřežte na Big Shotu všechny díly na draka. Budete potřebovat více odstínů od jedné barvy, abyste mohli jednotlivé barvy střídat, až budete draka skládat. Doporučuji všechny draky, na které máte výřezy, sestavit, budou se určitě hodit na další projekty. Jednotlivé šablony jsou na zadní straně popsané a je na nich naznačeno, jak vyřezané díly a části skládat na sebe. Vše dle postupu slepte, také si vyřežte drobné dekorace na dozdobení rámečku (květinky apod.)

2. Vezměte dřevěný rámeček a nabarvěte akrylovou barvou, udělejte aspoň 2 vrstvy. Po zaschnutí naneste na rám PVA lepidlo, tenkou vrstvu a posypte ledabyle vločkami. Použila jsem hnědé, protože vypadají jako dřevo nebo korek.

3. Dovnitř rámečku vlepte ozdobný papír a můžete ozdobit strukturovací pastou, kterou nanesete přes šablonu. 

4. Teď už zbývá jen rámeček postupně dozdobit. Vlepte draka a drobné dekorace, například dekorační mech a vše slepte tavnou pistolí. Nechte zaschnout a krásný dárek máte hotový.

Tvořte s námi.

Pro Davonu
Iva Šťastná

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (23.3 + 3.6) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru