CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Speciální techniky Poznámkovník s tabulovou barvou

Speciální techniky

Poznámkovník s tabulovou barvou

Potřebujete doma místo na rodinné vzkazy a fotky, ale nemáte dostatek prostoru? Vyřešte to pomocí desek s klipem. Trendy vzhled zajistí nátěr tabulovou barvou, který zvládne opravdu každý.

Materiál a pomůcky

Postup

1. Desky, které jsou praktické i úsporné svou velikostí vyrobíte snadno. Přichystejte si desky, barvu, štětec, washi pásku nebo krepovou pásku. Nejdůležitější bude černá tabulová barva na dřebo.

2. Sejměte ochranný obal z desky a kovový klip, který je součástí desky, oblepte maskovací páskou, aby se nezašpinil při natírání.

3. Natřete desky tabulovou barvou. Tahy plochým štětcem proveďte jedním směrem. Aplikujte dva nátěry a nechte dostatečně proschnout.

4. Promyslete si dekorování. Rozhodli jste se pro bílé šrafování a drobnou dřevěnou dekoraci jako my? Vezměte si na pomoc pravítko a bílý popisovač a nakreslete čáry.

5. Dřevěnou dekoraci nalepte lepidlem, které je extra silné a velmi dobře drží.

Napište příhodný nápis jako KOUPIT, UDĚLAT apod., odekorujte a začněte používat. Pokud vás baví tvorba z papíru, promyslete vedle nákupu rohlíků i nákup Big Shotu. Jde o pomůcku, kterou oceníte při výrobě přáníček, fotoalb i přípravě dekorací na sv. Valentýna nebo to může být možnost co napsat jako svůj tip na dárek, který si přejete.

Profi Tip: Na ozdobné lemování a trvalé nápisy zvolte permanentní popisovač, který se nebude rozmazávat. Na vzkazy použijte křídové popisovače, které lze z tabulové barvy setřít. V nabídce najdete bílé i barevné varianty.

Tvořte s námi

Pro Davonu
Míla Maříková

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (9.2 + 47.2) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru