CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Speciální techniky Svatební výslužka pro hosty

Speciální techniky

Svatební výslužka pro hosty

Jak vyrobit dárky pro všechny hosty na svatbě? Svatební výslužka potěší každého, věnujte svatebčanům vámi vyrobené mýdlo. Přinášíme vám tipy na dárky.

Materiál a pomůcky

Postup

1.  Je hezkou tradicí věnovat všem svatebčanům malý dárek. Dárky pro svatební hosty jsou poděkováním za návštěvu a případné svatební dary. Použijte krabičky ve tvaru srdce, odlejte voňavé mýdlo a hand made dárek je na světě.  

   

2. Křídová barva ve spreji Pinty Plus má po zaschnutí moderní matný vzhled. Připravte si víčka z malých krabiček a také víko z velké krabice a nastříkejte je barvou. Podívejte se na návod, jak stříkat sprejem, aby byla barva rovnoměrně nanesena.

Pokud chcete mít vzhled krabiček, který není dokonalý (jako v našem případě), pak nastříkejte krabičky nepravidelně, nepřehánějte to s pečlivostí. Nechejte vše zaschnout.

     

3. Pokud je to potřeba, naneste po usušení první vrstvy ještě vrstvu druhou.

   

4.  Odlévání mýdla jsme vám popsali v návodu Jemné mýdlo s bambuckým máslem, kde si krok za krokem projděte odlévání mýdla.

  

5.  Pokud odlejete mýdlo do formy srdce a využijete jen malá srdíčka velikosti krabiček, můžete z 1 kg mýdlové hmoty vyrobit až 100 ks mýdel. 

6.  Do každé krabičky vložte jedno mýdlo a dozdobte víčka krabiček. Použijte provázky, sušené květiny, dekorační srdíčka apod.

 

Dárky pro svatební hosty potěší každého. Dárek ručně vyrobený udělá radost dvojnásobnou. 

Tvořte s námi.

Pro Davonu
Iriska Vohlídková

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (15.9 + 27.1) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru