CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Speciální techniky Vánoční dekorace v láhvi

Speciální techniky

Vánoční dekorace v láhvi

Jak si jednoduše vyrobit svítící dekoraci do bytu? Dozvíte se v návodu. V těchto dnech je už brzy tma a světýlka zútulní každý kout. Snadný návod, krok za krokem hravě zvládnete.

Materiál a pomůcky

Postup

1. Výroba této dekorace do bytu je jednoduchá, budete potřebovat přání s výřezy. jedná se o skládané přání, které je tvořeno domečky, stromy a to bude základem dekorace. Připravte si hrubý štětec - se silnějšími chlupy a bílou akrylovou barvu, která imituje sníh. 

  

2. Štětec s hrubými štětinami jemně namočte do bílé akrylové barvy a před použitím barvu otřete o pomocný papír, abyste štětcem jen "šmrncli" po papíru, aby se celý nezabarvil. Podívejte se na fotografii, abyste viděli, co je cílem nabarvení. Na papíru barvy kraft bude bílá barva dobře vidět.

    

3. Takto obarvěte skládané přání po celé délce. Pokud se vám to líbí, můžete přidat i jiný odstín barvy.

4. Magnetická raznice se skládá ze dvou částí, které se po přiblížení automaticky spojí. Výhoda této raznice je, že můžete vzor vyrazit kdekoli na papíru. To využijte a prorazte motivy vloček po celé délce skládaného přání.

5. Při vyražení motivů vloček vyrazíte zároveň i jednotlivé vločky, které by byla škoda nevyužít. Pomocí lepidla je nalepte na přání jako dekoraci a dozdobte barevnými kamínky nebo perličkami.

 

6. Přání budete dávat do láhve, proto si můžete připravit přání tak, že ho podél okraje stolu navlníte do kulatého tvaru, aby se lépe vkládalo do lahve.

7. Vyberte si láhev, do které budete přání dávat. Odměřte si délku přání, ustřihněte a slepte konce dohromady tak, že si vytvoříte kruh. Ten vložte do láhve. Použijte transparentní papír, zastřhněte ho podle výšky sklenice a také ho vložte do sklenice k přání z kraftového papíru. Přidejte světýlka, víčko a dekorace je hotová.

8. Příjemnou vánoční atmosféru dělají světýlka. Pokud si vyrobíte tuto jednoduchou ale efektní dekoraci do bytu, určitě si své zimní večery zpříjemníte. Může to být také hezká adventní výzdoba.

Tvořte s námi.

Pro Davonu
Iriska Vohlídková

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (47.8 + 9.1) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru