CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Výroba přání Lví přání s alkoholovými inkousty

Výroba přání

Lví přání s alkoholovými inkousty

Máte chuť vyzkoušet si práci s alkoholovými inkousty a nevíte jak na to? Nebojte se toho. Stačí vám pouze inkousty a speciální syntetický Yupo papír, ředidlo a fén.

Materiál a pomůcky

Postup

1. Yupo papír je syntetický papír, na kterém alkoholové inkousty fungují nejlépe. V nabídce je více velikostí, gramáží a lze si vybrat papír průhledný nebo bílý. Tento papír má výhodu, že se inkousty nevsáknou a dokonce je po zaschnutí můžete setřít. Vyzkoušela jsem papír s označením "transparentní" je poloprůsvitný, práce s ním je stejná jako s ostatními typy. Připravte si několik barev inkoustů, ideálně tak tři, ředidlo a papír. Na papír si dejte na několik míst trochu ředidla a do něj nakapejte barvu, pomocí fénu rozfoukejte, tak aby se vám to líbilo. Vždy to bude jiné a neokoukané. Můžete přidávat barvu i ředidlo dle potřeby. Je dobré u toho větrat, inkousty jsou intenzivní vůně. Výsledek je vždy překvapením.

2. Pokud máte hotovo, můžete si obrázek zarámovat nebo s ním dál pracovat jako já. Použila jsem ho jako pozadí pro přání.

3. Svou barevností mi papír připomínal svou barevností džungli a přírodu, použila jsem razítko lva, které jsem vybarvila pomocí akvarelových fixů.

4. Máte-li Big shot můžete si vyřezat různé lístečky v odlišných barvách, které použijte k dozdobení přáníčka se lvem. Pokud Big Shot nemáte, lístečky si vystříhejte z barevných papírů.

Tvořte s námi.

Pro Davonu
Iva Šťastná

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (18.4 + 42.5) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru