CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Výroba přání Narozeninové přání Klíčky k srdcím

Výroba přání

Narozeninové přání Klíčky k srdcím

Letní měsíce se v naší rozvětvené rodině ponesou v duchu mnoha setkání a oslav narozeninových jubileí. Tvořím tzv. do zásoby, abych měla na tyto příležitosti výběr přáníček, ozdobených bloků, krabiček apod. Zamyslete se, co vás čeká a popřemýšlejte, zda si nevytvoříte také "něco" s předstihem. Přináším vám návod na přáníčko.

Materiál a pomůcky

Časová náročnost 60 minut

Vhodné pro mírně pokročilé

Postup

1. Připravte si hotové přání a barevný ozdobný papír.    

2. V polovině jedné strany ozdobného papíru nastřihněte nůžkami kolmo cca 3cm ke středu papíru a složte trojúhelník.

3. Na rub tohoto trojúhelníku otiskněte razítko.    

4. Z akvarelové čtvrtky vyřežte na Big Shotu pomocí kovové šablony klíčky, naembosujte je a nabarvěte Distress inkoustem.

5. Z čtvrtky vystřihněte baner dle velikosti použitého razítka, narazítkujte text a dobarvěte Distress inkoustem.    

6. Z ColorCore čtvrtky vyřežte na Big Shotu tři srdíčka. Pomocí embosovací kapsy na nich vytvořte vzor, který šmirgl papírem lehce ošmirglujte. Šmirglujte tak dlouho, až vystoupí barva jádra.

7. Přední stranu hotového přání (tady stačí jen kousek pravé části) naembosujte v embosovací kapse a pomocí aplikátoru na nanášení inkoustů obarvěte Distress inkoustem.  

8. Ještě než budete ozdobný papír s nastřižením a složenými trojúhelníky lepit, umístěte scrapbookové hřebíčky tak, jako vidíte na fotce. Pomocí oboustranné lepicí pásky přilepte na přední stranu přání ozdobný papír tak, aby byla odhalena pravá část hotového přání. Pomocí 3D čtverečků nalepte srdíčka, klíčky a baner. Pomocí jednoho zářezu v ničiči papíru přejeďte několikrát obvod přáníčka do roztřepení papíru. Natupujte na roztřepený obvod přáníčka Distress inkoust. Přání je hotové.. ne není, chvíli si ho prohlížím a stále mi tam něco chybí. Mám to!

9. Pomocí Big Shotu z černé čtvrtky vyřežte motýlka a přilepte pomocí 3D lepicího čtverečku. Tak a teď už je to ono, přání je hotové, jsem spokojená.    

Tvořte s námi.

Pro Davonu
Míla Strnadová

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (18.7 + 1.1) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru