0  s DPH DO KOŠÍKU
Mýdlová hmota bílá s bambuckým máslem 1kg

alt

Mýdlová hmota bílá s bambuckým máslem 1kg

Bílý mýdlový základ obsahuje přírodní bambucké máslo. Tento základ je ideální pro velkovýrobu mýdla....

Kód:Shea-W

Záruka:24 měsíců

Dostupnost: skladem

Značka: ZENI Holding

Cena 237,03  / ks

ks

 

Popis

Popis: Mýdlová hmota bílá s bambuckým máslem 1kg

Bílý mýdlový základ obsahuje přírodní bambucké máslo. Tento základ je ideální pro velkovýrobu mýdla. Jedná se o bílý mýdlový základ, který rychle tuhne, a po krátké době se z formy vytáhne. Poskytuje velmi silnou přilnavost mezi vrstvami (postříkáno alkoholem). Mýdlový základ se méně smršťuje, což je podstatná výhoda, když je delší dobu rozbalený. Neobsahuje SLS (sodium Lauryl sulfát). Neobsahuje žádné živočišné složky. Netestováno na zvířatech. Hmotnost 1kg. Složení: Složení: glycerin, voda, stearát sodný, propylenglykol, laurát sodný, sorbitol, laurethsulfát sodný, bambucké máslo (zmýdelněné NaOH), chlorid sodný, laurylsulfosukcinát disodný, oxid titaničitý, tetrasodná sůl EDTA.

NÁVOD NA POUŽITÍ
  • Mýdlový základ nakrájejte na kostky cca 1-3cm.
  • Roztavte mýdlo ve vodní lázni na cca 70-75° C nebo v mikrovlnné troubě (maximální výkon 50-70%). Nepřekračujte 80° C.
  • Vyhněte se vaření mýdla. V případě potřeby nechte roztaveno na cca 70° C.
  • Přidejte barvu, vůni a další přísady dle potřeby.
  • Mýdlo nalijte do formy a nechejte ztuhnout.
  • Dotaz na produkt
    Dotaz na produkt "Mýdlová hmota bílá s bambuckým máslem 1kg"
    Kopie na Váš e-mail

    Současně nakupované

    Mohlo by vás zajímat


     


    e-shop, internetový obchod,
    tvorba webu

    Provozovatel: Davona s.r.o.
    Jana Zajíce 484/22, 170 00 Praha 7
    IČO: 27935183
    Váš specialista na scrapbook a výtvarné potřeby


    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    JavaScript musí být povolen