CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Vše o nákupu Cookies

Cookies

Jsme Davona s.r.o., se sídlem Jana Zajíce 484/22, Praha 7 - Bubeneč, 17000, IČ 27935183,  jsme zapsaní u Městského soudu v Praze, sp. zn. C 127629.

E-mail: info@davona.cz

Tel.č.:  +420 734 592 296

Provozujeme web na https://www.davona.cz. Na něm pracujeme s cookies. Více se o tom můžete dočíst v tomto dokumentu.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies píšeme dole.

Jaké typy cookies používáme?

Technické, funkční – ty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají nebo abychom věděli, že jste nám (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies apod.

Bezpečnostní– cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby.

Analytické (statistické) – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit.

Preferenční – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup.

Marketingové – díky těmto cookies můžeme my nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku našich služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo naše webové stránky.

Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.

Na základě čeho cookies zpracováváme?

S techhnickými, bezpečnostními a funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám naše služby nemohli bezpečně a správně poskytnout.

Analytické, preferenční a marketingové cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu. 

Toto zpracování nám znemožníte tím, že nám souhlas nedáte, dále pak nastavením prohlížeče, pomocí nastavení cookies lišty nebo prohlížením v anonymním režimu.

Jak jde zabránit využívání cookies?

V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která nám neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je odmítnutí souhlasu nebo přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť.

Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět.

 

Kdo pro nás cookies zpracovává?

  • poskytovatel služby Google Analytics, Ads, Doubleclick a Youtube společnosti Google Ireland Ltd. se sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, v souladu se svými podmínkami –  můžete si je přečíst tady,
  • poskytovatel služby Facebook a Instagram, provozovaný společností Meta Platforms Ireland Ltd. se sídlem 4 Grand canal Quay, Grand Canal Bridge, Dublin 2, Ireland v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem,
  • poskytovatel služby Sklik – společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.

Dále bychom chtěli zmínit:

Pokud jste nám udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v tabulce dole.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie. Pokud dochází ke zpracování mimo EU, potom na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků).  Pokud jste nám udělili souhlas se zpracováním analytických a marketingových cookies, zpracováváme je v nástrojích, které jsou propojené s americkými společnostmi. Data se tak mohou dostat i na území mimo EU.

Nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na mě obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Název

Typ

Kdo ji využívá

Expirace

Co dělá (účel)

WS…..

Technická / nezbytná

My

30 minut

Základní komunikační identifikátor sezení

wsisMobile2

Technická / nezbytná

My

3 měsíce

Identifikaci typu zařízení a doručení odpovídajícího obsahu pro daný typ

cookieChoice

Preferenční / nezbytná

My

1 rok

Uložený (ne)souhlas a nastavení ukládání cookies a související zpracování

_fbp

Marketingová

My + 3. strana

3 měsíce

Facebook identifikátor sezení pro identifikaci uživatele, personalizaci reklam a analytická data. 

_dc_gtm

Marketingová

My + 3. strana

1 minuta

Google Tag Manager - slouží pro ukládání a spouštění kódů a skriptů. 

_ga…

Statistická

My + 3. strana

2 roky

Google identifikátor sezení pro zpracování statistik

_gcl_au

Marketingová

My + 3. strana

3 měsíce

Google konverzní identifikátor pro identifikaci uživatele, personalizaci reklam a analytická data. 

_gid

Statistická

My + 3. strana

30 vteřin

Google identifikátor sezení pro zpracování statistik

_lb

Technické/Analytické

My + 3. strana

Session/13 měsíců

(závisí na souhlasu se soubory cookie)

Luigi’s Box – identifikátor sezení pro rozšířené vyhledávání – Identifikátor uživatele, který se používá pro personalizaci.

_lhic

Marketingová

My + 3. strana

2 roky

LeadHub – identifikátor sezení pro identifikaci uživatele, personalizaci emailů, automatizaci emailů a analytická data. 

Nahoru