CZK Měna
Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Aktuality Avenue Mandarine - novinkové sady pro děti

Aktuality

Avenue Mandarine - novinkové sady pro děti

Objevte se svými dětmi kouzlo společného zážitku při tvoření. Nezapomenutelné okamžiky, které zkrátí dlouhou chvíli, a které vám nikdo nevezme. Vyberte si v pražské prodejně z novinek francouzské značky Avenue Mandarine nebo z kreativních sešitů Top Model.

Mezi žhavé novinky patří textilní sady panenek a zvířátek včetně barev a štětce, které děti jednoduše vybarví. Panenka či zvířátko pak poslouží jako mini polštářek. Sety jsou krásné i jako dárek. Hledáte menší kreativní sadu? Nabízíme komplety na výrobu přívěsku nebo náramku. Sady koupíte pouze v pražské prodejně.

 

   

Kdo si oblíbil zvířátka značky Décopatch sáhne po setech v dárkovém boxu, kde jsou zvířátka, dekorační papíry, lepidlo i štětec.

  

Nabízíme i menší kreativní boxy: chytání rybiček, sadu k výrobě vitráží nebo sety k výrobě šperků ze smršťovací fólie.

    

Velkým trendem pro děti ve věku 6 až 8 let jsou smršťovací fólie. Vybrat si můžete z různých variant a provedení.

    

Výtvarně založené děti okouzlí umělecké omalovánky. Pro mladší věkovou kategorii máme 3D omalovánky, které jsou předstřižené. Děti je po vybarvení vyjmou a použijí dle fantazie. Mandaly s motivy zvířátek lze doladit pohyblivými očíčky.

K vybarvení omalovánek lze použít fixy nebo pastelky. Vybarvené mandaly poslouží jako krásný dárek třeba pro babičku nebo maminku ke Dni matek.

Starší děti a zřejmě i rodiče nadchnou omalovánky řady Wild s úžasnými motivy výtvarnice E. Colin. Jsou na kvalitním papíru gramáže 250g/m2. Omalovánky jsou k dispozici i na e-shopu.

   

Holčičky ve věku 5 až 8 let osloví plátno na desce s motivem jednorožce nebo kolouška. Komplet je včetně šesti barev a štětce.

 

Mezi stálice naší prodejny patří kreativní sešity Top Model a Create Your. Jsou oblíbené u dětí ve věku 6 až 10 let.

Obsahují stránky plné zábavy a potěšení. Sešity zabaví děti na dlouhou dobu, rozvíjí u nich kreativitu, fantazii a představivost.

Ke kreativním blokům nabízíme také škrabací sešity pro kluky i holky. Škrabací obrázky děti fanscinují svým překvapením, které skrývají pod tmavou vrstvou.

Poslední novinkou jsou cenově dostupné sady s modelovací hmotou Silk Clay za báječných 85,- Kč. Zvolit je můžete jako malé překvapení za dobře odvedené povinnosti ve škole nebo jako milý dáreček ke Dni dětí.

    

Otevírací doba a kontakty na prodejnu najdete ZDE.

Těšíme se na vás.

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (26.2 + 4.6) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru